[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Корчма » Балачки =) » Ваше хоббі (Розмовляємо про хоббі.)
Ваше хоббі
OTAMAN4IKДата: Середа, 30.05.2012, 15:47 | Сообщение # 1
Файний адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 51
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Суто я займаюся розробкою сайту uaperekaz.ucoz.ua
можливо це хоббі, не знаю... але що точно хоббі, так
це - нумізматика B) Займаюсь уже нумізматикою 2 роки, продаю монети на біржах, а також і купую, захоплююсь також і антикваріатом, який також ціниться у світі.

Нумізматикою на мою думку займатись дуже классно...

По-перше: можна мати вигоду - гроші.

По-друге: це і задоволення, бо хоббі.

По-третє: можна відрекомендувати себе як нумізмата, я а нумізматів люди шанують (це з мого досвіду B) )

Також займаюсь розробкою ігор на Персональних Комп'ютерах. Пограмміст. Знаю мову "CSS". Вчу мову "Pascal" і "Basic". Малюю в графічних редакторах, таких як "Paint NET." фотошоп мене не влаштовує (якщо я не так щось сказав, вибачте) Раніше займався 3D моделюванням на программі "Blender", але це для мене було за тяжко і тому я вирішив тим не займатися.
Ігри роблю на конструкторі "Scirra Construct", який Ви зможете скачати - тут. Це досить легкий конструктор по створенню власних ігор без програмування. Планую створити платформер-гру про "домовика" і я з задоволенням зроблю відео-уроки як цю гру робити і виставлю їх на нашому сайті. Scirra Construct я знаю уже півтора року і багато чому навчився. Планую перейти на такі серйозні і тяжкі программи як "Blitz 3D", і "DarkBasic Pro" в них потрібно знати програмування і без навиків программіста щось там створити буде просто не реально, але вони набагато еффективніші ніж конструктор ігор "Scirra Construct", тому що на "Blitz 3D", і "DarkBasic Pro" можна створити власний ігро-конструктор і навіть программу, але на це потрібно багато знань і бажання.
Бажання робити ігри появилось в мене ще 6 років тому, але я ще багато чого не розумів... але тепер можна створити ВСЕ!!! І сайт, ігру, программу, і т.д Років так, 5-9 тому сайти було дуже-е-е тяжко робити а за ігри я і не кажу...
Тому на нашому сайті Ви зможете навчитись розробляти ігри: це можуть бути гонки, ТДС, платформер, квест, але з 3-Д іграми я поки що не стикався, але скоро мабуть буду їх робити, а значить буду робити відео-уроки, як робити 3-Д ігри.

Також у вільний час я люблю малювати, малювати на листку або в графічних редакторах.
Також люблю робити щось з дерева, цього літа планую зробити арбалет... убойна штука... але від гопників чи від бандитів врятує, але це залежить від мене самого ...
Люблю ще займатися ліпкою з пластеліну, ліпив з глини, але я це діло закинув. Все таки малювання мені найбільше по душі серед мистецтва.

"- Багатенько в цього дятла різновидів хоббі - чи не так?" - думаєте Ви. Просто я не можу робити тільки одну роботу, працюю за трьома роботами, може це комусь здається не правильно, але мені так краще.

А також я фольклорист. Читаю багато легенд та міфів про Україну, про древні звичаї наших предків, а також про дивних та химерних створінь, яких поділяють на "Добру силу" та "Нечисту силу". Цікаво знати звичаї наших пращурів і це можна віднести до рядів мої хоббі.

Ну і все...

Тому мені цікаво дізнатись, що Вас цікавить, яке Ви хоббі маєте, можливо ми з Вами маємо загальні інтереси... тому прошу писати... буде весело :D
 
МурзикДата: Середа, 27.12.2017, 16:08 | Сообщение # 2
Неук
Группа: Пользователи
Сообщений: 6
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Мое хобби - это мобильные технологии, телефончики, смартфончики, и всё, что с этим связано. Меня часто просят подсказать какой-нибудь недорогой и качественный смартфон. Ну, для работы или как корпоративный. Если вас также интересует ответ на этот вопрос, то по моему опыту лучше, чем смартфоны M2 найти сложно. Младшие модели обычно ненамного отличаются от старших, но ощутимо ниже по стоимости. Купить этот бюджетник от Meizu еще можно вот тут: https://stylus.ua/smartfony/lineyka:m2/ Хороший сервис и честная гарантия.
 
FuryДата: П`ятниця, 26.10.2018, 01:26 | Сообщение # 3
Неук
Группа: Пользователи
Сообщений: 4
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
111
 
Форум » Корчма » Балачки =) » Ваше хоббі (Розмовляємо про хоббі.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Форма входу
Заробляйте кошти
Міні-чат
Наше опитування
Які казки на Вашу думку цікавіші?
Всего ответов: 48
Підтримайте нас
WMZ(Z282196904607) WMR(R121817642763) WMU(U282661818430)
Статистика
Друзі сайту